Fegyencedzés Blog

Üdv a blogomon. Ez itt a fegyencedzésről szól. Elsősorban edzés praktikák és tippek, másodsorban az Én fejlődésemről. Enjoy.

Friss topikok

Archívum

Elindult.

2013.05.21. 21:06 benceix

Sziasztok, Bence vagyok, és azért indítom ezt a blogot, hogy akik még csak most kezdenek ismerkedni a fegyencedzéssel, egy pár ötletet adjak hozzá, illetve nagyjából bemutatnám az én fejlődésemet.

guggolas3_770.jpg

Jelenleg 4 hónapja űzöm, pár napos kihagyásokkal tarkítva szinte folyton edzek, és azt kell mondjam, hogy igenis egy működő életképes dolog. Paul Wade Fegyencedzés című könyvének a felénél járok már, így azt is bizonyíthatom, hogy igen gyorsan lehet haladni, ha minden szabályt betartva lépsz lépcsőről lépcsőre.

Remélem mindenkinek tetszeni fog a blog, és segítségetekre lehetek abban, hogy a konditermi testépítő dolog helyett rendes használható izomzatot építhessetek magatoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fegyencblog.blog.hu/api/trackback/id/tr695311924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása